Info utile

 

 

Comenzile pentru livrări si Take Away se preiau zilnic între orele 10 - 23:30.

 

Toate comenzile lansate prin aplicatia Casa Pizza beneficiaza de discount de 5%.

 

Livrarea este gratuita pentru comenzile care intrunesc comanda minima.

 

Exista 4 zone de livrare:

-zona A cu comanda minima 30 Lei 

-zona B cu comanda minima 45 Lei 

-zona C cu comanda minima 60 Lei

-zona D cu comanda minima 100 Lei

 

Daca nu se intruneste comanda minima, dar se doreste plasarea comenzii, se aplica taxa de livrare: 10 Lei pentru zona  A; 15 Lei pentru zona  B; 20 lei pentru zona C, 25 Lei pentru zona D.

 

Consultati harta cu zonele de livrare pentru a afla in ce zona va aflati. Daca aveti nelamuriri, personalul Casa Pizza va poate oferi detalii suplimentare. Pentru comenzile prin aplicatie, comanda minima si/sau taxa de transport se calculeaza automat, dupa introducerea adresei de livrare.

 

Zonele de livrare sunt create in scop informativ si nu creaza obligatia Casa Pizza de a livra la o adresa din cadrul zonei.

 

Taxa de transport nu este luata in considerare la valoarea comenzii minime. Comanda minima solicitata reprezinta valoarea finala dupa aplicarea eventualelor promotii sau reduceri.

 

Timpul mediu de livrare a unei comenzi este de 45-60 minute. În anumite intervale orare și/sau din cauza condițiilor meteo și de trafic rutier, timpul de livrare poate ajunge și la 120 minute.

 

 Modalitati de plata

Plata numerar.  Atunci cand se comanda, trebuie specificat ca se plateste cu bancnote de 50 Lei, 100 Lei, 200 Lei sau 500 Lei astfel incat livratorul sa poata oferi restul necesar. Verificati primirea restului pentru platile cu numerar in momentul predarii comenzii. Casa Pizza nu este raspunzatoare pentru reclamatiile ulterioare.

Plata cu card. Daca se doreste plata cu card bancar la livrare, in momentul plasarii comenzii, trebuie solicitat deplasarea unui POS mobil impreuna cu comanda.. Comanda se plateste cu numerar daca nu a fost solicitat un POS mobil.

Plata cu cardul se poate face in toate locatiile Casa Pizza.

Plata online cu cardul se poate face doar prin aplicatie (Mobil Pay).

Acceptam plata cu bonuri de masa sau tichete cadou.

 

La cerere eliberam factura fiscala.

 

Descarcă de aici informații despre produsele care conțin alergeni.

 

Pentru reclamații și sesizari vă rugăm să apelați numărul de telefon 0762.20.50.61 sau să ne scrieți la adresa de e-mail ionelforno@yahoo.com.

 

 

Recomandarile noastre:

Cuptoare profesionale de pizza pe vatră la foc cu lemne: http://www.cuptorpizza.ro

Placute de ciment realizate manual: http://www.manolo-manufaktura.ro